1 Haziran 2012 Cuma

SELENA GOMEZ'DEN YENI KLIP GELIYOR

Selena Gomez 28 Mayıs Pazartesi günü Los Angeles'da Hollywood'ın ünlü film prodüktörlerinden birisi olan Joel Silver'ın partine giderken görüntülendi. Selena geçen günlerde sevgilisi Justin Bieber ile yaşadığı tatsız olaydan endişeli olmadığı bir kaynak tarafından söylenildi. Gerçi polis Bieber'ı Norveç'den döndükten sonra dinleyecek. Herneyse Selena yeni bir klip çekecek! Son klibi 'Hit The Lights' şarkısına çekilmişti. Sizce şimdi hangi şarkısına çekecek ?

JUSTIN BIEBER PAPARAZIYE SALDIRDI!


Justin Bieber aşırı hız nedeniyle defalarca polislere yakalanmasının ardından bugün de bir paparazziye saldırdı. Selena ve Justin bugün Los Angeles'da beraberlerdi ve iddiaya göre bir paparazzi Justin ve Selena'ı rahatsız etti ve tahrik edici cümleler kullandı. Bunun sonucunda Justin paparazzi ile kavga etmeye başladı ve kavganın sonucu paparazzinin yaralanması ile bitti. Fotoğraflarda oldukça sinirli olduğu görülen Bieber'ı Selena Gomez sakinleştirmeye çalıştı. Olay ise nasıl oldu? İddiaya göre kavganın nedeni böyle;
Justin ile Selena caddede yürürken bir paparazzi (ismi daha açıklanmadı) Selena ve Justin'e bağırıp hakaret edici cümleler kullandı daha sonra da onlarla konuşmak için çabaladı, fotoğraflarını çekmeye çalıştı. Justin'in uyarmasına rağmen fotoğraf çekmeye devam eden paparazzi Bieber'a kendisi ile konuşmadığı için sinirlendi ve Bieber'ın arabasına bindi. Justin'in paparazziyi arabadan çıkarmaya çalışması işe yaramayınca bir kavga başladı ve sinirlenin Justin paparazziye yumruk attı. Olay sırasında Selena Gomez de oradaydı ve Justin'i sakinleştirmeye çalışıyordu. Paparazzi 911'i aradı ve ambulans çağırdı ardından polisler olay yerine geldi. 
İddia bu ve daha tam olarak bir açıklanma yapılmadı. Sadece fotoğraflardan da anlayabileceğimiz gibi Justin çok sinirlenmiş.

Günün Hızır Haberi

Selena Gomez Cumartesi günü (26 Mayıs) arabası için benzin alırken görüntülendi. Yanında erkek arkadaşı Justin Bieber'da vardı.